• HET GROOTSTE AANBOD TOPMERKEN ONLINE
  • 6 WINKELS IN NEDERLAND
  • GRATIS VERZENDING BOVEN 75 EURO
  • NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Winkelmandje: 0 product 0,00

OVER EIGEN WIJS

Home » Over Eigen Wijs

Over Eigen Wijs

DE WINKELS

OSS

Hier zijn wij te vinden sinds 2011. In een mooi, ruim winkelpand aan de Burgwal, vlakbij de parkeergarage Bergoss. Onze winkel is gevestigd aan de Burgwal, midden in het centrum van Oss. U vindt ons op de hoek van de Burgwal en de Walstraat.

DEN BOSCH

Uw winkel voor grote maten mode in Den Bosch. Dit is ons tweede filiaal en is geopend sinds Februari 2007. 100 m2 winkeloppervlak in een oud pand in de binnenstad van Den Bosch met een ruime keuze aan grote maten damesmode! Wij bevinden ons circa 200 meter vanaf de Sint-Jan aan de Hinthamerstraat. Daar kunt u ons naast het Jeroen Bosch Art Center vinden.

UDEN

Midden in het centrum van Uden en met parkeergelegenheid aan de achterzijde op het Oranjeplein is dit onze grootste winkel. Kom snel kijken voor onze grote maten damesmode van maat 44 tot en met maat 56. Verder treft u hier een ruime collectie grote maten badkleding aan. Aan de achterzijde van de Marktstraat bevindt zich een groot parkeerterrein, volgt u de borden Oranjeplein. Via de Oranjepassage komt u aan de Markstraat. Het winkelpand bevindt zich direct op de hoek Marktstraat/Oranjepassage.

TILBURG

Aan de Besterdring 123 bevindt zich ons 4e filiaal. Deze ruime en lichte winkel van 100m2 is prettig gelegen aan een groot parkeerterrein. Ook hier vindt u een ruime collectie grote maten damesmode in de maten 44 tot en met 54.

BREDA

Eigen Wijs Selected

Eigen Wijs is blij en trots dat ze kunnen zeggen dat ze in het voormalig pand van Beau Coupe begonnen zijn met hun eerste Eigen Wijs Selected winkel. Naast de al bekende merken die Eigen Wijs verkoopt zullen er voor deze winkel speciaal geselecteerde merken worden verkocht. Dat zijn onder anderen de merken: Marina Rinaldi, Persona, Tuzzi Nero, Wille, Ppep, Not Your Daughters Jeans en een zeer uitgebreide collectie van Hebbeding. Deze merken kenmerken zich door het gebruik van mooie stoffen en pasvormen en bevinden zich in de hogere prijsklasse.

Door ook deze ‘selected’ merken aan te bieden hoopt Eigen Wijs een nog bredere doelgroep te kunnen aanspreken. U vindt Eigen Wijs Breda in de veemarktstraat op nummer 17, in het voormalige pand van Beau Coupe. Dit prachtige, monumentale pand bevindt zich in de leukste en meest veelzijdige winkelstraat van Breda. Gelegen tegenover de Marlies Dekkers winkel en naast van Bommel schoenen nemen zij een prominente plaats in deze mooie straat die door de ruim 60 speciaalzaken niet voor niks ‘de Winkelste straat van Breda’ wordt genoemd.

VEENENDAAL

De winkel in Veenendaal is de meest recent geopende winkel. In het pand waar voorheen Manjefiek gevestigd was wordt nu een ruime collectie grote maten dameskleding aangeboden. Er is op loopafstand ruime parkeergelegenheid en om de hoek is een gratis bewaakte fietsenstalling. U kunt hier terecht voor de maten 44 tot en met 54.

ONZE EIGEN WIJS WINKELS

Filiaal:
Burgwal 5, 5341 CP, Oss, Nederland
Hinthamerstraat 161a, 5211 ML, Den Bosch, Nederland
Marktstraat 17, 5401 GE, Uden, Nederland
Besterdring 123, 5014 HJ, Tilburg, Nederland
Hoogstraat 7, 3901 CE, Veeendaal,
Veemarktstraat 17, 4811 ZB, Breda, Nederland
, , ,