WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Anita.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Anita

De badmode van Anita is een mooie kleurrijke collectie van hoogwaardige materialen.

Centraal in de collectie staat het motto fashion meets function. Alle bikini´s, tankini´s en badpakken overtuigen door hoog draagcomfort en betrouwbare ondersteuning - met geraffineerde, vrouwelijke stijlen en spannende, extravagante details.

Bij Anita Comfort houden wij van vrouwelijke rondingen - functionele voeringen met Shape-effecten vormen aangenaam zacht het figuur. Rosa Faia biedt, naast het practische Mix & Match programma bikini´s, tankini´s en badpakken tot in grote cupmaten. De Special Big Cup Support zorgt voor de beste ondersteuning en perfecte pasvorm. 

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Anita online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.