WINKELWAGEN
INLOGGEN

5 winkels

14 dagen retour

Gratis verzending

De badmode van Anita is een mooie kleurrijke collectie van hoogwaardige materialen.

Centraal in de collectie staat het motto fashion meets function. Alle bikini´s, tankini´s en badpakken overtuigen door hoog draagcomfort en betrouwbare ondersteuning - met geraffineerde, vrouwelijke stijlen en spannende, extravagante details.

Bij Anita Comfort houden wij van vrouwelijke rondingen - functionele voeringen met Shape-effecten vormen aangenaam zacht het figuur. Rosa Faia biedt, naast het practische Mix & Match programma bikini´s, tankini´s en badpakken tot in grote cupmaten. De Special Big Cup Support zorgt voor de beste ondersteuning en perfecte pasvorm. 

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Anita online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.