WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Frapp.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Frapp

Frapp is een jonger zusje van Via Appia due en is ook ontwikkelt speciaal voor de vrouw met een maatje meer. Het merk Frapp staat bekend om haar hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen, en aandacht voor detail. Frapp is een hip jong merk en dus uitermate geschikt voor de vrouw die er hip en jong uit wil zien.

Frapp is een plussize merk. De artikelen van Frapp zijn gemaakt van mooie materialen, hun sportieve en draagbare collecties samen met hun uitstekende pasvormen maakt Frapp een hartstikke fijn merk voor een brede doelgroep.

De maten van Frapp lopen van confectie maat 44 tot en met maat 54. In de grote maten online shop van Eigenwijs kunt u direct het complete aanbod van Frapp’s mode label bekijken en bestellen. Ook zijn de items te koop in de winkels Oss, Den Bosch, Uden, Breda en Veenendaal. Door de jonge, hippe kleding van Via Frapp is het ook voor de plussize vrouw mogelijk om trendy de deur uit te gaan.

De kledingstukken karakteriseren zich door de wereldwijde trends die verwerkt zijn volgens een stijlvolle, eigentijdse modieuze collectie. In de collecties worden de positieve kanten van de vrouw belicht en worden de mindere punten verdoezelt zodat de vrouw met maatje meer vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.