WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Producten filteren

Filter op maat

Godske is een vrouwelijk en casual merk voor de volle vrouw die er graag goed gekleed uit ziet. 

Dit merk maakt gebruik van mooie materialen, mooie pasvormen en een goede afwerking. Je krijgt als vrouw met een maatje meer met dit merk een vrouwelijke en luxe uitstraling.

Door de hoge kwaliteit stoffen en de mooie modellen zullen de dames met een maatje meer zichzelf mooi en zelfverzekerd voelen.  De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Doris Streich zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

 

Wij van Eigen Wijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Godske online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.