WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Jorli.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Jolri

Jórli het merk voor de jonge modebewuste vrouw met een maatje meer, die er van houdt om er vrouwelijk uit te zien met een gekke touch. Deze modebewuste plussize vrouw wil geen concessies doen als het op pasvorm en kwaliteit aankomt. Jorli is een merk met een feestelijk tintje en is te stylen tot een oufit voor een mooie gelegenheid. 

De collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een perfecte finish om een exlusieve look te garanderen. Stijlvolle, feestelijk en vrouwelijke mode voor een maatje meer. 
 

Door de plussize kleding van Jorli  ben je gekleed voor elke gelegenheid en heb je een niet alledaagse, luxe uitstraling. De kledingstukken zijn naast de winkels in Uden, Oss, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Jorli zijn op de webshop van Eigen Wijs geplaatst. Op de website van Eigen Wijs is een grote keuze op het gebied van plussize mode. Na plaatsing van uw bestelling wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgt. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Jorli online collecties, maar ook aantrekkeliike plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.