WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Open End.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Open End

Open End heeft een collectie waarin je voor elke gelegenheid iets kunt vinden. Jong, trendy, gekleed, er is altijd iets wat bij je past. Open End is er prima in geslaagd hun kleine maten collectie van Malvin te vertalen naar hun grote maten merk Open End. Kortom, een collectie om vrolijk van te worden.  
​De mooie stoffen en details zorgen ervoor dat het een goede aanvulling is in het assortiment van grote maten merken.

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Open End zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Open End online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.