WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Rofa.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Rofa

Prachtig merk met mooie, uitgewerkte blazers. De pasvorm van de blazers zijn prima, houd er wel rekening mee dat ze ongeveer 1 confectiemaat kleiner vallen. Door de goede taillering zijn deze jasjes bij uitstek geschikt voor een grote maat​. Elk seizoen brengt Rofa weer vernieuwing door het gebruik van andere prints of materialen.

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Rofa zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Rofa online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.