WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Signature.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Signature

Signature, een damesmode merk uit Denemarken met vooral mooie shirts, truien en vesten. Super geschikt voor de wat kleinere dames met een maatje meer. Hun shirts zijn in de meeste modellen wat korter of op een manier gemaakt waarbij je het kan bloesen. Het merk heeft een goede pasvorm en is heel draagbaar. Daarnaast is het een heel betaalbaar grote maten merk,  maar met een zeer goede pasvorm en kwaliteit. 

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Signature zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe signature online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda