WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Stark.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Stark

Stark is ijzersterk in het maken van broeken voor een maatje meer. De pasvormen en de materialen zijn zo goed dat bijna elke plussize vrouw met deze broeken uit de voeten kan. Het model Janna van Stark is heel erg geschikt voor de volle vrouw met iets zwaardere benen. Liever een meer aangesloten model met een slanker been? Dan verzwijzen we je graag naar het model Pamela van Ascari. 

De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Stark zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Stark online collecties, maar ook aantrekkelijke plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda