WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van That's Me.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

That's Me

That's me, een sportief, draagbaar en casual merk voor de vrouw met een maatje meer. 
​Dit merk richt zich op comfortabele en trendy mode. De pasvormen zijn zo dat het altijd aangenaam draagt en door de details, stoffen en afwerkingen is het perfect voor de volle vrouw die hoge verwachtingen heeft van draagcomfort. Met de collectie van That's Me heb  je al plussize vrouw altijd een stijlvolle, sportieve en toch vrouwelijke look voor alledag. 

De plussize kleding van That's Me zorgt ervoor dat ook dames met een maatje meer er hip en trendy uit kunnen zien. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm en de goede materialen. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Aprico zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe That's Me online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.