WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Vetono.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Vetono

Vetono, mode voor sterke en onafhankelijke vrouwen die hun persoonlijkheid willen onderstrepen. 
​Met hun eigen stijl is Vetono een merk voor de plussize vrouw die iets anders wil en niet bang is haar stijl en persoonlijkheid te laten zien. De Vetono vrouw is een zelfverzekerde dame die volop in het leven staat. Ze wil graag anders zijn dan de massa en hecht veel waarde aan draagcomfort. Een plussize vrouw die Vetono draagt valt op door de artistieke modellen, de exclusieve prints en de mooie materialen. 
​Vetono: een prachtig merk voor de vrouw met een maatje meer die eens iets anders wil. 

.De plussize kleding van Vetono maakt dat dames met een maatje meer er onderscheidend en apart uit kunnen zien. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm en de luxe uitstraling. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Vetono zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Vetono online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.