WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Via Appia Due.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Via Appia Due

Via Appia Due is een merk speciaal ontwikkeld voor de vrouw met een maatje meer. Het is het zusje van Via Appia, wat zich richt op kleine maten. Het merk Via Appia Due staat bekend om haar goede shirts en polo’s, leuke truien en vesten. Via Appia Due is zeer goed geschikt voor de sportieve vrouw die comfortabel, maar toch leuk gekleed door het leven wil gaan.

Via Appia Due  is een plussize brand. De kledingstukken van Via Appia Due zijn gemaakt van een goede kwaliteit, wat zorgt voor een goede pasvorm voor de vrouw met een maatje meer. De maten van Via Appia Due lopen van confectiemaat 44 tot en met 54. In de grote maten online shop van Eigenwijs kunt u direct het complete aanbod van Via Appia Due’s mode label bekijken en bestellen. Ook zijn de items te koop in de winkels Oss, Malden, Uden, Breda en Veenendaal. Door de modieuze hippe kleding van Via Appia due is het ook voor de plussize vrouw mogelijk om hip en jong de deur uit te gaan.

De collectie bestaat onder andere uit goede shirts en polo’s, leuke truien en vesten, omdat zij met thema's werken zijn de artikelen onderling heel goed combineerbaar. De collectie van Via Appia due is over het algemeen wat sportiever voor een vrouw die van comfortabel houdt, maar er tevens ook graag goed uit wil zien. De pasvormen van Via Appia due zijn zo prettig afgestemd, speciaal voor de plussize vrouw. Zo worden haar positieve punten van haar lichaam benadrukt. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden,Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop.

Alle items van Via Appia Due  zijn op de webshop geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.