WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Yesta.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Yesta

Yesta is het grote maten zusje van kleine maten merk Yest. Jong, hip en trendy zijn woorden die uitstekend bij Yesta passen. Zij maken 6 collecties per jaar en volgen de laatste trends op de voet. Yesta staat garant voor leuke, fashionable en betaalbare mode. Met de pasvormen zit het ook helemaal goed. Yesta, van dezelfde leverancier als X-Two, kan natuurlijk rekenen op dezelfde goede pasvormen voor de plussize vrouw. 
 

De plussize kleding van Yesta zorgt dat ook dames met een maatje meer er hip en trendy uit kunnen zien. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm en de modegerichte artikelen. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Yesta zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Yesta online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden,Malden, Veenendaal en Breda.