WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Yoek.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Yoek

Het merk Yoek draait al heel lang mee in de grote maten mode. En terecht, want er zijn weinig andere merken die je er zo vrouwelijk uit kunnen laten zien als Yoek. Speciaal gericht op de volle vrouw zorgt Yoek er met zijn tijdloze modellen en altijd nieuwe en vernieuwende print voor dat je je op en top vrouw voelt, juist ook omdat ze de rondingen van het vrouwelijk lichaam benadrukken. perfect voor de vrouwelijk vrouw met een maatje meer die er vrouwelijk en soms een tikkeltje sexy uit wil zien. 

De plussize kleding van Yoek maakt dat ook dames met een maatje meer er mooi en vrouwelijk uit kunnen zien. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm en de hippe prints. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Yoek zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Yoek online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.