WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

Gratis verzending

Helaas, momenteel hebben wij geen producten van Zizzi.

Klik hier om opnieuw te zoeken.


KEER TERUG NAAR DE HOMEPAGE

Zizzi

Zizzi is sinds 2000 een topmerk voor curvy fashion.

Wij deden nooit mee aan de stigmatisering van de plus-size kledingindustrie. Want waarom zouden curvy vrouwen genoegen moeten nemen met gewone kleding als er voor andere vrouwen wel 'fashion' ontworpen wordt?

'We looove curves' is Zizzi's slogan. Die reflecteert onze echte passie voor onze klanten en hun behoeften. Voor ons gaat het om de nieuwe generatie coole, curvy fashionista's die trots zijn op hun figuur.  Die zoeken naar mode die er goed uitziet met veel looove - want dat is wat Zizzi creëert.

Curvy mode ontwerpen is niet eenvoudig. Als modemerk kijken we bij Zizzi constant naar nieuwe, opkomende trends die we met onze kennis van pasvormen en materialen combineren om vrouwelijke vormen te accentueren. Dat is de combinatie die de basis vormt voor succesvolle curvy mode. Zizzi staat voor uitbundige collecties met een grote keuze aantrekkelijke producten in verschillende kwaliteitsniveaus. Wij creëren unieke combinaties van kleuren, stoffen, silhouetten en details die aan alle wensen van onze klanten voldoen.

Bij Zizzi gaan ze ervan uit dat je kleding bij je lichaam moet passen - en niet omgekeerd. Alle Zizzi producten zijn ontworpen voor vrouwen met curves.  En altijd volgens het laatste modebeeld. 

De plussize kleding van Zizzi maakt dat ook plussize vrouwen er hip en fashion forward uit kunnen zien. Dit komt vooral door hun kijk op mode en vernieuwende ideeen. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Yoek zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Zizzi online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda